Fri frakt vid 900:- / Snabb leverans / Nöjd kund Garanti

Reiki & Mindset

Reiki är en djup avslappnade och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki är en form av healing och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet.Mina Tjänster

249:-

Distans Reiki Healing

  • Ca 30 min behandling
  • Anpassar en tid som passar dig
  • Kontakt före och efter

199:-

Distans Reiki Djur 

  • Ca 20 min behandling
  • Kan utföras när som helst 
  • Återkoppling

199:-

Chakrabalansering

  • Ca 20 min behandling
  • Balansering av kroppens chakran
  • Mycket energigivande

Marie Krans

Göteborgska som är utbildad och certifierad i Reiki 1&2 samt Reiki Master.Det innebär att jag utövar Reiki både via kontakt och distans och att jag också kan ge utbildningar inom Reiki. MIna kurser kommer komma ut senare i vår. Jag utför dessutom chakrabalansering, aurareningar och coachar inom Lagen om Attraktion.

Reiki ger påfyllning av livsenergi (Reiki betyder Rei = universiell och Ki = livsenergi). Detta skapar en djup avslappning som löser upp spänningar. Kroppen får möjlighet att återhämta och läka sig själv, både fysiskt och mentalt.

Reiki är godkänd som stresshantering av Skatteverket. Det innebär att du som har ”friskvårdspeng” på jobbet kan använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Meddela i mail eller i beställningen om du tänker dra av behandlingen som friskvård via din arbetsgivare/ditt företag så får du ett särskilt kvitto till det.


Jag som utövar behandlingarna är certifierad Reiki Master.

Behandlingarna ges på distans som många gånger är effektivare än kontaktreiki.

Vi kommer överens om en tid som passar dig. 

Före och efter behandlingen kan vi ha kontakt på ett sätt som passar dig.

Reiki energin kan sändas på långt avstånd, vilket möjliggör behandling på distans. Reiki på distans är lika effektivt som direkt Reiki. Det är väldigt individuellt hur man upplever Reiki på distans. Någon kan känna stickningar, någon annan får en pirrande eller bultande känsla i kroppen, någon annan känner sig trött/sömning. Många känner av distans Reiki men inte alla. Vi är ju alla olika. Det betyder inte att Reikin inte kommer fram - det gör den alltid. Reiki prioritetsläker, vilket innebär att den går dit där den bäst behövs här och nu.

Effekter som du kan förvänta dig:

Reiki ger/gör Djupgående avslappning och bättre sömn

Frigör stress och spänningar och löser upp energiblockeringar

Verkar känslomässigt lugnande

Balanserar kroppens energier och chakran

Fyller på energiförrådet samt ökar och stärker ett positivt energiflöde 

Stärker immunförsvaret och kroppens naturliga förmåga till läkning

Renar kroppen från gifter och slaggprodukter

Frigör känslor så att de kommer upp till ytan och upplöses

Lindrar smärta och obehag som orsakas av störningar i kroppsfunktionerna

Sänker högt blodtryck och höjer för lågt blodtryck 

Ökar intuition och kreativitet, man tänker klarare


Kontakt och Bokning av tid

Du kan välja att beställa direkt här i webbutiken, då kontaktar jag dig via mailen du anger vid beställningen. Eller också kan du kontakta mig via mail: reikiandmindset@gmail.com. Där kan du boka samt ställa frågor om reiki och övriga tjänster.