Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Frakt Endast 59:-/ Snabb leverans / Nöjd kund Garanti

Tumlad Sten Ametist (A-klass) 2-3 cm

  • 35 kr
I lager.
Dela

Ametisten är en ädelsten av oändlig skönhet och mystik. Dess djupa lila färg symboliserar andlig klarhet och inre fred, och det sägs att ametisten har kraftfulla helande egenskaper som kan hjälpa till att balansera sinnet, kroppen och själen.

Genom historien har ametisten varit associerad med kunglighet och styrka, och har använts av både kungar och drottningar som en symbol för deras makt och auktoritet. Men ametistens skönhet är inte bara begränsad till dess utseende - dess helande energi och andliga egenskaper har gjort den till en av de mest uppskattade ädelstenarna i världen.

Ametisten sägs hjälpa till att lindra stress, ångest och rädsla, och kan hjälpa till att främja kreativitet och intuition. Dess energi är också känd för att främja ökad koncentration och fokus, vilket gör den till en perfekt sten för studenter eller andra som behöver öka sin produktivitet och mentala skärpa.

Men det är inte bara ametistens andliga och mentala egenskaper som gör den så speciell - dess fysiska egenskaper är också imponerande. Ametisten är en hård sten som är resistent mot repor och skador, och dess djupa lila färg förblir stark och vacker under lång tid.

Oavsett om du använder ametisten för dess andliga, mentala eller fysiska egenskaper, är det en sten som kommer att ge dig kraft, skönhet och harmoni i ditt liv. Så låt ametistens kraftfulla energi leda dig på din andliga resa och hjälpa dig att uppnå din fulla potential.

Antal; 1 st
Storlek; Ca 2-3 cm, varierar  lite från sten till sten.

Då det är en ren naturprodukt varierar både form och färgskiftningar.